карта на сайта контакт 
ТеПро Метал ЕАД - East Park Trade - VIOHALCO България
Начало / Медиите за нас / Медиите за нас
Медиите за нас
 
 

В-к “Монитор”, 7.07.2006 г.:
“Стомана Индъстри” с нов сертификат TUV

“Стомана Индъстри” получи нов сертификат TUV в съответствие с директивата за строителните продукти на Съвета на европейската общност. Сертификатът е издаден от TUV Rheinland Group – Германия. Пернишката фирма е единственото предприятие от българската металургична индустрия, което притежава този сертификат.

В-к “Стандарт”, 7.07.2006 г.:
“Стомана” с европейски сертификат

който удостоверява, че произвежданите от предприятието горещо валцувани продукти са напълно приложими в строителството и отговарят на европейските изисквания. Така продуктите на дружеството официално се маркират със знака СЕ, с което се допуска свободното им преминаване и употреба в цялата европейска общност. Сертификатът е издаден от TUV Rheinland Group – Германия. По данни на дружеството “Стомана Индъстри” АД е единственото предприятие от българската металургична индустрия, което притежава този сертификат.

В-к “Пари”, бр.130, 7.07.2006 г.:
“Стомана Индъстри” с нов сертификат

 "Стомана Индъстри" вече е носител на нов сертификат, който TUV, който удостоверява, че произвежданите от компанията горещо валцувани продукти са напълно приложими в строителството и отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност. Продуктите на дружеството официално се маркират със знака СЕ, което гарантира свободната им употреба в цялата Европейска общност. "Стомана Индъстри" е единственото предприятие от българската металургична индустрия, което протежава този сертификат.

нагоре начало 
 Copyright 2006, TePro Metal Created by ABC Design & Communication